Jaf armat asupra unei mașini a Poștei Române. Patru bărbați mascați au furat o parte din banii transportați

Publicat: 16 05. 2013, 12:25
Actualizat: 31 01. 2019, 22:02

O mașină de transport a Poștei Române a fost atacată joi dimineață, în județul Neamț, de patru persoane mascate, care au luat, sub amenințarea unei arme, o parte din banii destinați oficiilor din județ, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții IPJ Neamț.

Atacul s-a produs în apropierea comunei Bârgăuani, în jurul orei 7.30, când mașina Poștei a fost blocată în trafic de două autoturisme. Din acestea au coborât patru persoane, care i-au amenințat pe cei doi angajați aflați în mașina Poștei și au fugit cu o parte a banilor transportați de aceștia, suma exactă nefiind cunoscută deocamdată, au mai spus sursele citate.

Polițiștii îi caută pe cei patru atacatori, însă cercetările vor viza și o eventuală neglijență în serviciu a celor doi angajați ai Poștei Române, potrivit acelorași surse.

„Din fericire, cei doi angajați ai companiei nu au avut de suferit vătămări corporale. Compania colaborează cu autoritățile competente și își manifestă încrederea că vinovații vor fi aduși în fața justiției. Activitatea Poștei Române se desfășoară normal în întreaga țară”, adaugă Poșta Română, într-un comunicat remis MEDIAFAX.