Jaf ca în filme. Doi români se deghizau în polițiști și îi tâlhăreau pe traficanții de droguri spanioli VIDEO

Publicat: 19 03. 2019, 18:39

Poliția din Sevillia a identificat o grupare formată din doi români un albanez și patru spanioli care jefuiau traficanți de droguri și oameni de afaceri, scrie Diario de Sevilla.

Gruparea celor șapte acționa potrivit unui plan parcă desprins din filme. Mai întâi se prefăceau că vor să facă afaceri cu traficanții, ca ulterior să se deghizeze în polițiști și să îi jefuiască pe infractori.

Gruparea a stabilit la începutul lunii martie o întâlnire cu un afacerist din imobiliare pentru a schimba suma de 480.000 de euro în bancnote mai mari. Unul dintre jefuitori s-a prefăcut că pleacă la mașină pentru a verifica banii, dar s-a întors cu trei complici de-ai săi costumați în polițisti, înarmați și mascați. În acel moment au intervenit adevărații oameni ai legii, care i-au arestat pe falșii polițiști. Unul dintre români a reușit să fugă, dar a fost prins a doua zi. Românul s-a luptat cu polițiștii care au venit să-l aresteze și a reușit să-i rănească pe doi dintre ei. În prezent, toți cei șapte falși oameni ai legii sunt arestați.

Totul a început vara trecută. Pe 10 august gruparea falșilor polițiști a furat suma de 180.000 de euro de la mai muți traficanți de droguri din Sevillia. Astfel, doi români, un albanez și patru spanioli îi tâlhăreau pe tâlhari.

Polițiștii spanioli i-au depistat și au fost permanent pe urmele celor șapte infractori.