Joacă periculoasă în gară. S-a urcat pe un vagon, iar acum este în stare gravă la spital

Publicat: 24 04. 2015, 20:41

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Ancuța Morariu, băiatul de 15 ani se juca în gara Lugoj și s-a urcat pe vagoanele de tren, atingând la un moment dat o linie de înaltă tensiune.

Prietenii adolescentului au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe adolescent.

Medicii l-au transportat pe băiat inițial la spitalul din Lugoj, însă când au realizat că starea acestuia este gravă, au cerut intervenția unui elicopter pentru a-l duce la Timișoara.

În lipsa unui heliport, pentru ca elicopterul SMURD să poată ateriza la Lugoj a fost întrerupt un meci de fotbal, care a fost însă reluat după câteva zeci de minute.

Adolescentul a fost internat la Clinica de Arși a Spitalului Județean din Timișoara, el având arsuri grave pe 60% din suprafața corpului.

Băiatul era internat într-un centru de plasament din Lugoj, iar potrivit reprezentantului Poliției Timiș, din primele cercetări a reieșit că acesta avea bilet de voie pentru a părăsi centrul.

Medicii din Timișoara nu exclud posibilitatea ca adolescentul să fie trimis la București.