Johnny Depp, nevoit să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi murit

Publicat: 16 02. 2012, 10:06
Actualizat: 23 02. 2012, 15:53
Johnny Depp a fost nevoit să infirme zvonurile apărute recent pe internet, potrivit cărora actorul american ar fi decedat în urma unui accident de automobil produs sâmbătă, 23 ianuarie, în Franța, informează uk.eonline.com.

Johnny Depp a fost nevoit să infirme zvonurileapărute recent pe internet, potrivit cărora actorul american ar fidecedat în urma unui accident de automobil produs sâmbătă, 23ianuarie, în Franța, informează uk.eonline.com.

În urma acestor zvonuri, mai mulți fani ai actorului au postat peTwitter mesajul „RIP Johnny Depp/ Odihnește-te în pace, JohnnyDepp”, dând naștere unei adevărate isterii generale în rândulcinefililor abonați la această platformă de microblogging.

E! News a confirmat, însă, faptul că renumitul actor american esteîn viață, se simte bine și nu a fost implicat în niciun fel deaccident.

„Nu este deloc mort. Se simte foarte bine”, a declarat Robin Baum,agentul de presă al lui Johnny Depp.

Câștigător al unui premiu Globul de Aur, în 2008, pentru rolul din”Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, Johnny Depp afost subiectul mai multor astfel de zvonuri în trecut, ultimuldintre acestea incluzând chiar imaginea unor automobile avariate înurma unei coliziuni violente, dar și un fals site CNN care aconfirmat această informație.

Johnny Depp, în vârstă de 46 de ani, nu este singura vedetă peseama căreia au apărut astfel de zvonuri, el se află din acestpunct de vedere într-o companie selectă, din grup făcând partecelebrități precum Tom Hanks, Jeff Goldblum, Miley Cyrus și TaylorLautner.

Mediafax