Klaus Iohannis comentează prezența copiilor la „Simfonia Lalelelor”, unde a fost și Dăncilă

Publicat: 23 04. 2018, 20:53

„Nu le-am văzut (n.r.: imaginile), nu am urmărit acel eveniment dar am observat că există internauți care au fost indignați. Cred că copiii, dacă participă cu plăcere la anumite evenimente publice, este în regulă, dar nu e de acceptat să fie obligați”, a spus președintele Klaus Iohannis, întrebat fiind cum comentează marginea prezența copiilor la festivalul „Simfonia Lalelelor”, eveniment la care a fost prezentă și Viorica Dăncilă.

Mai mulți oameni au reacționat negativ în mediul online ca urmare a prezenței copiilor, vineri, la Pitești, la spectacolul desfășurat la Simfonia Lalelelor.

Printre cei care au criticat prezența copiilor, la spectacolul desfășurat sub privirea premierului, a fost si filosoful Mihai Șora.

„Or, copiii din „experimentul lalelelor” nu vor fi oameni liberi câtă vreme vor cunoaște doar încolonarea umilă în fața unei autorități, oricare ar fi acea autoritate”, a scris acesta pe Facebook, indignat că „nu ajunge că ne-au furat țara, pădurile, etc, acum ne fură și copiii, cu sufletul și cu mintea lor cu tot”.