La penultima probă a bacalaureatului a fost extrasă varianta numărul 67

Publicat: 15 02. 2012, 09:53
Actualizat: 27 07. 2012, 21:21
Bacalaureatul continuă, miercuri, cu proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării - scrisă sau practică, varianta extrasă, în prezența ministrului Educației, fiind cea cu numărul 67. Sunt 24 de discipline, 99 de programe de examen, numărul extras fiind valabil pentru toate probele, inclusiv cele practice.

Bacalaureatul continuă, miercuri, cu proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării – scrisă sau practică, varianta extrasă, în prezența ministrului Educației, fiind cea cu numărul 67. Sunt 24 de discipline, 99 de programe de examen, numărul extras fiind valabil pentru toate probele, inclusiv cele practice.

Proba E, susținută miercuri, este compusă din filierele teoretică, vocațională și tehnologică și însumează 57 de specializări. Filiera teoretică are profilurile real și uman, cea vocațională cuprinde profilurile educație fizică și sport, artistic, militar, pedagogic și teologic, iar cea tehnologică conține profilurile resurse naturale și protecția mediului, servicii și tehnic.

Prima afișare a rezultatelor va avea loc în 7 iulie, până la ora 16.00. În aceeași zi, în intervalul orar 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestațiile.(Mediafax)