LAMENTABIL ca individ! Radu BANCIU îl desființează pe TĂRICEANU, după ce i-a trimis pe protestatari la bibliotecă. Nici Rareș BOGDAN nu-l iartă pe liderul ALDE

Publicat: 03 12. 2018, 15:12
„Noi nu avem nevoie de acest Centenar, nu avem nevoie să-l sărbătorim. El a venit odată cu istoria și va pleca alături de ea. Nu îl meritam și nu avem nevoie de el. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei și care au lătrat împotriva abuzurilor comise de acești imbecili ai sorții care ne conduc în aceste zile”, a spus Banciu.
 
„Tăriceanu, sigur, n-a găsit ceva mai bun decât să-i considere pe acești oameni niște analfabeți, trimițându-i să pună mâna pe o carte în loc să se uite pe Facebook. (…) Venind mesajul acesta din partea clasei politice căreia îi aparține Călin Popescu Tăriceanu, ca individ, este lamentabil. Adică tu să fii cel care îi dă girul Vioricăi Dăncilă și să-i trimiți pe oameni să pună mâna pe o carte pentru că ți-au șifonat un pic weekend-ul pentru că au manifestat împotriva ta. Tu ai văzut ce a fost în Franța, nene Tăricene?”, a mai comentat moderatorul tv.
 

 

 
Nici Rareș BOGDAN, revenit la emisiunea sa de la Realitatea Tv, nu l-a iertat pe Tăriceanu: „S-a trezit și dobitocul ăsta să comenteze”, a scris Bogdan pe Facebook.
 
Tăriceanu a declarat sâmbătă seara că cei care contestă actuala coaliție de guvernare nu au reprezentativitate sau legitimitate. Liderul ALDE a mai declarat că unii dintre protestatari, „în loc să pună mâna pe carte, se uită pe Facebook și-și imaginează că știu totul”, a transmis Mediafax.
 

 

 
„Este o agresivitate pe care în trecut nu am mai întâlnit-o, în ultimii 20 de ani. (…) Astăzi cred că ceea ce vedem și trebuie să ne punem o întrebare corectă este cât de reprezentativă este această voce agresivă, turbulentă, cât de reprezentativa, cât de legitimă este. ea, după părerea mea, nu are nicio reprezentativitate, pentru că este vorba despre un număr restrâns de cetățeni în raport cu populația României, dar nici legitimitate. Legitimitatea nu poate să fie dată într-un sistem democratic decât de validarea prin alegeri„, a declarat la România TV Călin Popescu Tăriceanu.
 
În loc să pună mâna pe o carte, ei se uită pe Facebook și-și imaginează că știu totul. Informarea și dezinformarea nu au apărut acum, fake news, de când sunt rețelele de socializare. Ele sunt de o veșnicie. Sigur că viteza de propagare a informații era alta și poate sunt perioade în care asemenea tendințe anarhice pot să iasă la supărafață. S-ar putea ca ele să aibă cauze mai profunde”, a adăugat Tăriceanu.