Lia Olguța Vasilescu, despre condamnarea lui Voiculescu: „Pe cine a omorat Voiculescu de a luat 10 ani cu executare? Huidu a omorat un om”

Publicat: 08 08. 2014, 17:14
Actualizat: 08 08. 2014, 18:47

„Pe cine a omorat Voiculescu de a luat 10 ani!!!!!!! cu executare? Huidu a omorat un om si a luat 3 cu suspendare!”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, vineri, la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), potrivit deciziei luate de Curtea de Apel București. Curtea de Apel a mai decis ca sediul posturilor Antena și cel al grupului de firme Grivco să fie confiscate.

În același dosar, au mai fost condamnați Gheorghe Mencinicopschi și Corneliu Popa, câte 8 ani de închisoare cu executare, fostul ministru Sorin Pantiș –  7 ani de închisoare cu executare, Cătălin Sandu Jean  și Vlad Săvulescu, câte 6 ani de închisoare cu executare, precum și Flavius Adrian Pop – 5 ani de închisoare cu executare.

Instanța a mai dispus condamnarea, cu suspendare, a lui  Gheorghe Sin și Constantin Baciu, câte patru ani de închisoare, Alexandru Petre, Grigore Marinescu și Vica Ene, câte trei ani de închisoare. În cazul lui Marian Gheorghe Domnișoru, instanța a dispus încetarea procesul penal, constatând că acesta a decedat în cursul procesului penal.