Liviu Dragnea, vaccinat anti-COVID CU Pfizer, în Penitenciarul Rahova. ”A fost o obligație” – SURSE

Publicat: 26 05. 2021, 18:46
Actualizat: 26 05. 2021, 20:10
Liviu Dragnea /MEDIAFAX/FOTO

Surse apropiate fostului lider PSD au declarat pentru Gândul că Liviu Dragnea și-a făcut prima doză de vaccin pe 4 mai și rapelul pe 25 mai, cu o zi înainte de judecarea cererii sale de eliberare condiționată.

Potrivit surselor citate, unul dintre motivele pentru care Dragnea s-a vaccinat a fost și acela că i s-a adus la cunoștință că cei nevaccinați vor fi mutați din celulele în care stau în altele cu deținuți din grupele de risc, nevaccinați. De asemenea, dacă nu se imuniza, Dragnea risca să nu mai poată fi scos la muncă.

”A fost o obligație”, au spus sursele citate, pentru Gândul.

Liviu Dragnea află joi dacă va fi eliberat condiționat

Decizia definitivă în cazul cererii lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată va fi dată de Tribunalul București chiar în ziua în care se împlinesc doi ani de la condamnarea fostului lider PSD, în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Judecătorii i-au ascultat pledoaria finală pe o tabletă. Avocații lui Liviu Dragnea au cerut amânarea dezbaterilor, pe motiv că mai există un dosar în care se cere strămutarea cazului la altă instanță, iar în acel dosar nu s-a dat încă o soluție.