Lui Dincă îi arde de glume cu anchetatorii. Este uluitor ce le-ar fi spus în timp ce îi scormoneau curtea în căutarea de probe

Publicat: 09 08. 2019, 22:59

Anchetatorii răscolesc curtea extrem de dezordonată a lui Dincă, scoțând saci întregi de obiecte care trebuie analizate pentru obținerea de probe, iar acestuia situația i se pare, potrivit sursei citate, hazlie.

Suspectul i-a anunțat pe oamenii legii, în glumă, că după curățenia generală își va vinde casa. „Ah ce frumos că-mi faceți curat că tot vreau să-mi vând casa”, a glumit acesta cu anchetatorii, potrivit lui Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, citat de Mediafax.

Avocatul a mai spus că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-și ia o rulotă cu care să umble prin țară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Și a fost fixat și în prezența unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau mașinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activitățile infracționale, voia să facă un tur al țării, să-și ia casa în spinare și presupun să facă lucruri infracționale prin toată țara”, a adăugat Tonel Pop.

Vineri au fost efectuate noi căutări de probe în casa lui Dincă. Mandatul în baza căruia s-au făcut perchezițiile până acum expiră sâmbătă, însă DIICOT va cere un nou mandat.