Luptători răniți în club în noaptea de Înviere

Publicat: 21 04. 2014, 16:17
Actualizat: 29 07. 2014, 17:35

Dragoș Bounegru, 21 de ani, și Marian Claudiu Udrea, 19 ani, au fost înjunghiați, duminică dimineață, într-un club din centrul Brăilei. Ambii tineri, campioni naționali la lupte libere, petreceau în noaptea de Înviere alături de prieteni. La finalul programului, în jurul orei 6 dimineața,  a avut loc o altercație între grupul în care cei doi sportivi se aflau și alți petrecăreți.

Potrivit infobraila.ro, altercația s-a lăsat cu îmbrânceli, iar victime au căzut cei doi doi sportivi – Dragoș Bounegru și Marian Udrea, fiind înjunghiați de mai multe ori. Tinerii au căzut într-o baltă de sânge, în timp ce un al treilea brăilean, înjunghiat și el, a dispărut din local. Luptătorii spun că acesta ar fi fost agresorul, potrivit sursei citate.
 
Cei doi sportivi au fost transportați la Spitalul Județean cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și a membrelor, destul de serioase, după cum a declarat Viorica Uscatu, de la Ambulanță Brăila, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul „Sf. Andrei” din Galați, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.
 
Posibilul agresor a fost găsit de o patrulă a Poliției la câteva străzi depărtare de localși dus spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii brăileni efectuează cercetări, tânărul despre care cei doi luptători spun că ar fi agresorul fiind audiat, mai notează infobraila.ro.