Mai multe mașini, implicate într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Traficul este blocat total

Publicat: 04 11. 2020, 20:51
Actualizat: 04 11. 2020, 20:52

Patru maşini au fost implicate, miercuri seara, într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Traficul pe sensul spre Capitală este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 20, pe sensul către Capitală, localitatea Bolintin Deal, judeţul Giurgiu.

În accident au fost implicate patru maşini, iar, conform primelor informaţii, o persoană a fost rănită uşor.

Traficul rutier este întrerupt total pe sensul către Bucureşti, au anunţat poliţiştii.

Accident ca acesta nu s-a mai văzut în București! În ce poziție a rămas o mașină după o tamponare în centrul Capitalei

Un accident de circulație spectaculos a avut loc în Capitală, pe bulevardul „Iancu de Hunedoara”, în fața Spitalului „Grigore Alexandrescu”. Imaginile au fost difuzate în emisiunea Gândul LIVE de marți

Din fericire, nuau fost victime, însă, accidentul a atras toate privirile celor care au trecut în această dimineață prin fața spitalului de copii „Grigore Alexandrescu”, de lângă Piața Victoriei, asta din cauza poziției în care a rămas una dintre mașinile implicate în tamponare, așa cum se poate vedea și din imaginile difuzate în emisiunea Gândul Live.

Accident grav la Bacău. Un bărbat a murit, iar doi copii au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă | VIDEO

Un bărbat a murit, iar doi copii au fost răniți duminică, în Municipiul Bacău, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă fără vagoane, a anunțat ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în cartierul Gherăiești din Municipiul Bacău, iar la fața locului au intervenit pompierii cu autospeciale de descarcerare.

„În urma accidentului feroviar au rezultat trei victime din autoturism: un bărbat decedat, în vârstă de 43 de ani, încarcerat, care a fost extras de echipajul de descarcerare, şi doi copii cu multiple traumatisme care au fost preluaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.