Mai multe șine de cale ferată s-au rupt din cauza temperaturilor scăzute

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 26 07. 2012, 19:25
Mai multe șine de cale ferată din județul Hunedoara s-au rupt din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, trenurile care circulau pe acele rute având întârzieri de câteva minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai multe șine de cale ferată din județul Hunedoara s-au rupt din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, trenurile care circulau pe rutele afectate de aceste avarii având întârzieri de câteva minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primul tronson afectat a fost pe secțiunea Arad-Șipot, defecțiunea fiind remediată în aproximativ cinci ore, interval orar în care niciun tren nu a înregistrat întârzieri. O altă problemă de acest fel s-a înregistrat între haltele Zam și Câmpuri Surduc. Șina de cale ferată a cedat și între Stațiile CFR Deva și Simeria, circulația feroviară desfășurându-se cu dificultate, dar întârzierile nu au depășit 30 de minute. Ultima intervenție a echipelor operative a avut loc între localitățile Aurel Vlaicu și Orăștie, unde una dintre șine a fost ruptă complet.

În urma verificărilor s-a constatat că toate avariile produse la șinele de cale ferată au fost o consecință a temperaturilor foarte scăzute din această perioadă, în niciunul dintre cazuri neexsitând suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro