Managerul unui spital din România, infectat cu noul coronavirus

Publicat: 02 11. 2020, 16:48

Managerul Spitalului Judeţean Slatina, Dan Stana, s-a infectat cu noul coronavirus. El se află acum în izolare la domiciliu.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că directorul Spitalului Judeţean Slatina, Dan Stana, are COVID-19.

Acesta a fost testat în cursul zilei de sâmbătă, iar de atunci se află în izolare la domiciliu.

Dan Stana a venit la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina după ce fostul director, Cătălin Rotea, a câştigat alegerile locale şi a devenit primarul oraşului Balş.

Nicolae Botgros, la ATI, infectat cu noul coronavirus! Premierul Moldovei, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a marelui dirijor!

Premierul Moldovei a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros. Marele dirijor se află internat în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Chișinău, fiind infectat cu noul coronavirus.

Ion Chicu susține că, din ce i-a transmis ministrul Sănătății, starea de sănătate a lui Nicolae Botgros s-a îmbunătățit.

Nicolae Botgros, la ATI, infectat cu noul coronavirus! Cum se simte marele dirijor

Deocamdată, nu se poate vorbi despre o externare a sa, însă important e că maestrul Nicolae Botgros a depășit momentele dificile, fiind acum în afara oricărui pericol. Cel puțin asta dă de înțeles primul-ministru moldovean, Ion Chicu.

La finalul unei şedinţe de lucru pe care a avut-o cu preşedintele Igor Dodon şi la care a luat parte și șeful Parlamentului Moldovei, Zinaida Greceanîi, Ion Chicu a spus că, din informațiile pe care le-a primit chiar de la ministrul Sănătăţii, situaţia lui Nicolae Botgros este „mai bună”. „Înainte de a intra în această sală, am primit informaţia de la doamna ministru al Sănătăţii despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem veşti îmbucurătoare. Este situaţia mai bună, starea se îmbunătăţeşte şi ne rugăm Domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul şi măestria sa divină”, a afirmat Chicu.