Marge Simpson va poza goală în Playboy

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 20 02. 2012, 02:17
Personajul Marge Simpson, din celebrul serial de animație "Familia Simpson", va apărea nud în numărul din noiembrie al ediției americane a revistei Playboy, informează site-ul Popeater.com.

Personajul Marge Simpson, din celebrul serialde animație „Familia Simpson”, va apărea nud înnumărul din noiembrie al ediției americane a revistei Playboy,informează site-ul Popeater.com.

În numărul din luna noiembrie a revistei Playboy, Marge Simpson vaapărea nud într-un pictorial, pe trei pagini. De asemenea, revistava publica și un interviu cu celebrul personaj și o fișă cu celemai importante evenimente din viața sa.

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a vehiculat, în urmă cumai multe luni, posibilitatea unui pictorial sexy cu MargeSimpson.

Inițiativa Playboy va marca aniversarea a 20 de ani de la lansareape piață a serialului „Familia Simpson”.

„Familia Simpson”, show creat de Matt Groening, a câștigat 24 depremii Emmy și este cel mai longeviv serial de desene animatedifuzat în prime time în Statele Unite. De la lansarea lui,”Familia Simpson” a avut o serie de invitați speciali, precum PaulMcCartney și Elizabeth Taylor, care și-au împrumutat vocea unorpersonaje din serial.

Protagoniștii producției sunt Homer Simpson, un tată de familieleneș, dar inventiv, Marge Simpson, soția lui Homer și o mamăgrijulie, și copii Bart, Lisa, Maggie. Cei cinci locuiesc în orașulSpringfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică aîntregii societăți americane. Realizatorii serialului nu s-auferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precumdiscriminarea, rasismul, religia sau politica internațională.

Mediafax