Mărioara Murărescu, vizitată la spital de Mitropolitul Clujului

Publicat: 10 06. 2013, 13:09
Actualizat: 29 07. 2014, 20:32

Mărioara Murărescu, internată la Spitalul Județean de Urgență din Cluj-Napoca, a fost vizitată de către de Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, Andrei Andreicuț. Informația a fost confirmată de arhidiaconul Claudiu Grama.

„Înaltpreasfinția Sa a aflat din presă că Marioara Murărescu se află la clinica clujeană. A fost o vizită creștinească și nu de împărtășanie, precum s-a speculat. Mitropolitul a fost bucuros să constate că Marioara Murărescu are moralul ridicat și se simte mai bine”, a declarat arhidiaconul Claudiu Grama

Prezentatoarea emisiunii „Tezaur Folcloric” de la TVR a fost internată săptămâna trecută la Clinica de Neurochirurgie, din cadrul Spitalul Județean de Urgență din Cluj-Napoca, unde a fost operată. Marioara Murărescu, în vârstă de 65 de ani, s-a internat pentru a se opera la coloana vertebrală, unde i-au fost descoperite formațiuni canceroase.

În 2008, Mărioara Murărescu a fost diagnosticată cu cancer la sân. După mai multe ședințe de chimioterapie și tratament cu citostatice, ea a reușit să se vindece.