Mașini avariate, copaci dărâmați și terase devastate, în urma unei furtuni în Mamaia

Publicat: 22 08. 2012, 12:10
Actualizat: 05 06. 2018, 16:42

Mai multe mașini au fost avariate, câteva terase au fost devastate, iar o magazie de unelte a luat foc, în urma unei furtuni care s-a abătut, marți seară, asupra stațiunii Mamaia și care a durat o jumătate de oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O furtună puternică, însoțită de fulgere și tunete, s-a abătut, marți seară, asupra stațiunii Mamaia, fiind dărâmate mai multe panouri publicitare care au căzut peste mașinile parcate în apropiere, avariindu-le.

De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți de vântul puternic.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, un copac s-a prăbușit pe podul de la Năvodari, în timp ce în Mamaia un arbore a căzut peste o mașină, în apropierea Hotelului Dorna, iar altul s-a prăbușit în zona Hotelului Caraiman.

Vântul foarte puternic a devastat și mai multe terase, distrugând mobilierul și rupând umbrele, în timp ce șezlongurile aflate pe plaje au fost împrăștiate.

De asemenea, în zona Lumina-Năvodari, o magazie de unelte a luat foc după ce a fost lovită de un fulger, pompierii reușind să stingă flăcările înainte ca acestea să provoace distrugferi semnificative.

Furtuna a durat aproximativ o jumătate de oră, pagubele urmând să fie evaluate în cursul zilei de miercuri.