McLaren și-a cerut scuze pentru implicarea în cazul de spionaj ce a vizat scuderia Ferrari

Publicat: 15 02. 2012, 11:34
Actualizat: 10 06. 2012, 04:18
Echipa de Formula 1 McLaren și-a cerut public scuze, joi, pentru implicarea sa în cazul de spionaj ce a vizat scuderia Ferrari. McLaren a confirmat că informații confidențiale furate de la Ferrari au ajuns la structurile sale mai profund decât a vrut să o recunoască până în prezent.

Echipa de Formula 1 McLaren și-a cerut public scuze, joi, pentru implicarea sa în cazul de spionaj ce a vizat scuderia Ferrari.

McLaren a confirmat că informații confidențiale furate de la Ferrari au ajuns la structurile sale mai profund decât a vrut să o recunoască până în prezent.

"În lumina anchetei Federației Internaționale de Automobilism (FIA), este evident că informații confidențiale, proprietate Ferrari, s-au răspândit în structurile echipei mai adânc decât am anunțat-o anterior", se arată într-un comunicat al McLaren.

"McLaren regretă că anchetele sale interne nu au scos la lumină docomentele în cauză și și-a cerut scuze printr-un mesaj adresat World Motor Sport Council. Având în vedere acest caz, McLaren și-a revizuit politica și procedurile în ceea ce privește recrutarea de personal", se menționează în comunicat.

Echipa Ferrari a acceptat scuzele celor de la McLaren, afirmând că ceea ce s-a întâmplat "este un caz închis din punct de vedere sportiv".

"Având în vedere scuzele prezentate de McLaren și garanțiile pe care le-a prezentat această echipă, Ferrari respectă propunerea președintelui FIA de a anula reuniunea extraordinară din 14 februarie", a anunțat Scuderia într-un comunicat.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro