Medic de la Urgențe, bătut cu pumnii și picioarele de prietenul unui pacient

Publicat: 20 02. 2018, 09:32

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni, medicul Daniela Jianu, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că în UPU s-au prezentat doi bărbați, un pacient care spunea că a suferit un traumatism, și prietenul acestuia.

Medicul de gardă l-a consultat și a constatat că nu are semnele unui traumatism, iar în acel moment, bărbatul care îl însoțea pe pacient s-a enervat și l-a agresat pe medic în cabinet, apoi pe holul spitalului. Conflictul a avut loc sâmbătă seara.

„L-a lovit pe medic cu pumnii, cu picioarele, l-a trântit la pământ și apoi a lovit cu piciorul. Doctorul are acum leziuni la nivelul craniului, toracelui. Mi-a spus că s-a dus să scoată și certificate medico-legal. A scăpat că au intervenit pacienții și Poliția Locală pentru că imediat s-a sunat la 112”, a declarat Jianu.

Potrivit acesteia, imediat după incident agresorul a fugit.

„Medicul lovit mi-a spus că și pacientul și aparținătorul au fost recalcitranți de la bun început și erau sub influența alcoolului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că agresorul, un tânăr de 25 de ani, a fost reținut în timpul nopții de luni spre marți, fiind cercetat pentru loviri și alte violențe comise asupra unui medic.