MESAJE DE 8 MARTIE. Cum a fost creat mesajul Google de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII. VIDEO

Publicat: 08 03. 2013, 10:55
Actualizat: 09 03. 2017, 04:14

Printre multele MESAJE de 8 MARTIE, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII, se remarcă cel pe care Google l-a lansat în această dimineață.

ZIUA FEMEII, 8 MARTIE, este celebrată de Google printr-un Doodle în care apar femei din toate rasele și de toate vârstele.

Puțini știu că, în momentul în care Google creează un Doodle, cum este și cel pentru ZIUA FEMEII – 8 MARTIE, sunt realizate mai multe variante de logo, adesea foarte diferite una față de cealaltă, până se ajunge la varianta finală.

PLUS: Câteva exemple de MESAJE de 8 MARTIE de trimis prin SMS femeilor din jurul nostru

 

În cazul Doodle-ului pentru ZIUA FEMEII, 8 MARTIE, prima variantă a fost un logo cu femei de mai multe vârste, care se distrează în aer liber.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII – 8 MARTIE. Google Doodle 1 de 8 MARTIE

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII – 8 MARTIE. Google Doodle 2 de 8 MARTIE

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII – 8 MARTIE. Google Doodle 3 de 8 MARTIE

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII – 8 MARTIE. Google Doodle 4 de 8 MARTIE

Apoi, creatorii Doodle-ului au avut o idee genială pentru logo-ul de ZIUA FEMEII, 8 MARTIE: să deseneze zeci de chipuri de femei, de toate vârstele și rasele, aranajate astfel încât pe spațiul negativ dintre ele (fundalul) să scrie Google.
 
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII, 8 MARTIE, celebrează femeia de toate vârstele, dar și realizările politice, economice și sociale ale femeilor de pretutindeni. ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII a început ca un eveniment socialist, în special în fostul bloc sovietic, însă în timp ziua de 8 MARTIE și-a pierdut semnificația politică și a devenit un simplu prilej pentru bărbați de a le sărbători pe cele dragi.
 
Trimite și tu MESAJE de 8 MARTIE persoanelor dragi!