Mesaje împotriva lui Rednic la Stadionul Giulești

Publicat: 15 02. 2012, 10:34
Actualizat: 26 07. 2012, 08:54
Mesaje împotriva noului antrenor al echipei Rapid, Mircea Rednic, au fost scrise, miercuri, pe zidul stadionului Giulești - Valentin Stănescu, de la intrarea la tribuna oficială, acestea fiind acoperite apoi cu var.

 

Mesaje împotriva noului antrenor al echipei Rapid, Mircea Rednic, au fost scrise, miercuri, pe zidul stadionului Giulești – Valentin Stănescu, de la intrarea la tribuna oficială, acestea fiind acoperite apoi cu var.

"M..e Rednic. Nu te vrem. Vânzătorule! Trădătorule. Nu ești binevenit. Nu te vrem!" erau mesajele scrise pe zidul de la Giulești.

De asemenea, a fost scris și un mesaj la adresa directorului general, Constantin Zotta. "Zotta = lingău. Pleacă!".

Liderul galeriei Rapid, Petre Ștefan, a declarat, marți, că în cazul în care Mircea Rednic va deveni oficial antrenorul formației giuleștene, suporterii "alb-vișinii" îl vor contesta și înjura pe tehnician la fiecare meci.

Tehnicianul Mircea Rednic a fost prezentat oficial, marți, în funcția de antrenor al formației Rapid București, în cadrul unei conferințe de presă, în care a precizat că doar prin rezultate îi poate face pe suporterii rapidiști să îl respecte.