METEO | Temperaturile maxime ajung până la 29 de grade

Publicat: 05 09. 2019, 05:02

Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar minimele vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros și, trecător, mai ales la începutul zilei, vor mai fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

ÎN ȚARĂ – vineri

Vremea se va încălzi ușor și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată în zona de munte și, posibil, în sud-estul extrem al țării, iar noaptea în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 20 de grade, mai coborâte, spre 4…5 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.