Microbuz răsturnat în județul Iași. Doi pasageri au fost răniți

Publicat: 04 07. 2013, 19:52
Actualizat: 05 07. 2013, 10:15

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, într-un accident petrecut în apropierea localității ieșene Comarna, după ce microbuzul în care se aflau șapte persoane, toate din Republica Moldova, s-a răsturnat într-o curbă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, iar la scurt un localnic a apelat numărul de urgență 112, la fața locului sosind mai multe echipaje ale SMURD și ale Poliției.

Potrivit polițiștilor ieșeni, două persoane au fost rănite ușor, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului.

„Este vorba despre un microbuz în care se aflau șapte călători. Doi dintre ei fost răniți ușor și primesc îngrijiri medicale la locul accidentului. Celelalte cinci persoane au ieșit singure din microbuz. Primele cercetări arată că șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă. Microbuzul a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași, Anca Vâjiac.

Ea a spus că microbuzul venea dinspre Chișinău și se deplasa către Londra. În zona în care s-a petrecut accidentul drumul era alunecos, din cauza ploii. Polițiștii rutieri au declanșat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest accident.