Mihai Bendeac, apel către fanii lui pentru găsirea unui băiat: Ajutoare sociale ziceți? Ia uitați-vă aici. Mi-ar plăcea o discuție cu el – FOTO

Publicat: 22 01. 2020, 11:36

Actorul Mihai Bendeac le cere ajutorul fanilor lui de pe Facebook în găsirea unui băiat care se pare că lucrează la o companie de livrat mâncare.

Potrivit pozelor, acesta are deficiențe fizice iar Mihai Bendeac îl laudă pentru munca pe care o face: „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine.

Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește ca să comandăm și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el! Poza este preluată de la Ion Gologan”.

Persoanele care au comentat la postarea actorului și-au exprimat aprecierea pentru bărbatul din fotografii: „Oameni care nu întind mâna la cerșit si la ajutor de la stat! Toată admirația pentru acest baiat exemplu!”, „Da, l-am văzut pe băiat în Plaza când prelua o comanda. Stimă și respect! Jos pălăria pentru determinare ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘. Exemplu de om și de putere și voință!”, „Superbă lecție de tenacitate. Un om de o mare demnitate”. 

Sursă FOTO: Mihai Bendeac / Facebook