Mihai Constantinescu, externat de la Spitalul Floreasca, urmând să se prezinte pentru control

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 22 02. 2012, 17:08
Artistul Mihai Constantinescu a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, el trebuind să urmeze tratamentul prescris de doctori și să se prezinte la control.

Artistul Mihai Constantinescu a fost externat, luni, de laSpitalul de Urgență Floreasca din Capitală, el trebuind să urmezetratamentul prescris de doctori și să se prezinte la control.Purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița, a declarat,luni, pentru MEDIAFAX, că artistul a fost externat în jurulprânzului. Mihai Constantinescu a fost internat, miercuri, laSpitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Managerul unității sanitare, Mircea Beuran, a precizat, sâmbătă,că nu poate da mai multe informații pentru că familia artistului acerut discreție în privința stării de sănătate a acestuia.

Potrivit unor surse apropiate artistului, Mihai Constantinescu aajuns la Spitalul de Urgență Floreasca în urma unei enterocolitedecompensate, a pierdut minerale și a făcut infarct în Camera degardă. Medicii au reușit să îl resusciteze.

În noiembrie anul trecut, Mihai Constantinescu a fost operat pecord de o echipă de medici a Institutului de Boli Cardiovasculareși Transplant din Târgu Mureș.

Mediafax