Mijatovici: Orele următoare sunt fundamentale atât pentru noi, cât și pentru Chivu

Publicat: 15 02. 2012, 09:52
Actualizat: 30 07. 2012, 01:28
Directorul sportiv al clubului Real Madrid, Predrag Mijatovici, a declarat, marți, la revenirea în capitala Spaniei, că orele următoare sunt fundamentale atât pentru gruparea madrilenă, cât și pentru fundașul echipei AS Roma, Cristian Chivu, informează agenția Calciomercato.

"Suntem în legătură permanentă cu Roma. Orele următoare sunt fundamentale atât pentru noi, cât și pentru Chivu", a spus Mijatovici.

Cu toate acestea, oficialul madrilen i-a transmis președintelui Ramon Calderon că tratativele nu sunt deloc simple, deoarece formațiile Internazionale Milano și FC Barcelona nu au renunțat la transferul internaționalului român.

Sursa citată notează că impresarul românului urmează să aibă o întâlnire, în această seară, cu oficialii clubului Real Madrid.

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a declarat, marți, că Real Madrid oferă 18 milioane de euro pentru achiziționarea fundașului Cristian Chivu.

După ce cotidianul Corriere dello Sport a anunțat, luni, în ediția online, că fundașul echipei AS Roma, Cristian Chivu, a ales să evolueze din sezonul 2007/2008 la campioana Italiei, Internazionale Milano, presa spaniolă a scris că Real Madrid a declanșat un adevărat contraatac pentru transferul românului.