Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Mi-am făcut testul Covid, azi-dimineaţă am primit rezultatul

Publicat: 05 11. 2020, 14:42
Actualizat: 05 11. 2020, 14:53
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Mi-am făcut testul Covid, azi dimineaţă am primit rezultatul / Foto: Mediafax

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat că și-a făcut testul pentru COVID. Decizia a fost luată după ce doi miniştri din Cabinetul Orban s-au infectat cu noul coronavirus.

Deşi întrebarea nu are legătura cu agricultura, eu vă pot răspunde, eram pregătit pentru această întrebare. Eu mi-am făcut testul Covid, azi-dimineaţă am primit rezultatul şi sunt negativ. Dacă era pozitiv, nu eram împreună cu dumneavoastră cu siguranţă”, a răspuns Adrian Oros.

Lucian Bode s-a infectat cu COVID-19. Cum se simte Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, într-o postare pe Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum este izolat la domiciliu.

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor”, a declarat Lucian Bode, într-o postare pe Facebook.

Ministrul Economiei, confirmat cu Covid-19. Virgil Popescu urma să plece în Israel, alături de premierul Ludovic Orban

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost confirmat luni cu Covid-19, potrivit Mediafax. Acesta a scris pe Facebook că a avut simptome de gripă și a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv”, a scris Virgil Popescu pe pagina de socializare.