Ministrul finlandez de Externe, absent motivat

Publicat: 15 02. 2012, 10:24
Actualizat: 05 06. 2012, 08:43
Șeful diplomației finlandeze, Ilkka Kanerva, rănit în urma unui accident de ATV, nu va participa la reuniunea miniștrilor de Externe din Uniunea Europeană, care va avea loc vineri și sâmbătă în Portugalia, a anunțat în cursul zilei de astăzi cabinetul său, citat de AFP.

Șeful diplomației finlandeze, Ilkka Kanerva, rănit în urma unui accident de ATV, nu va participa la reuniunea miniștrilor de Externe din Uniunea Europeană, care va avea loc vineri și sâmbătă în Portugalia anunțat în cursul zilei de astăzi cabinetul său, citat de AFP.

Kanerva, în vârstă de 59 de ani, "este spitalizat pentru examinări, după ce a suferit răni ușoare într-un accident", precizează comunicatul de presă remis de Ministerul de Externe.

"Kanerva s-a rănit la șold, marți seară, după ce ATV-ul pe care îl conducea s-a răsturnat, la finalul unei zile de muncă și de relaxare alături de membrii cabinetului său", adaugă textul citat. El va fi reprezentat la reuniunea informală a miniștrilor de Externe ai statelor comunitare de secretarul de stat Teija Tiilikainen.