Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca

Publicat: 07 01. 2013, 01:10
Actualizat: 21 05. 2015, 23:13

Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală, după investigații stabilindu-se că actorul a leșinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită.

„Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conștienței și apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiții, printre care aglomerație, încăperi aglomerate și neaerisite, dar și în condiții de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminică seara la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău, în zona Academiei de Studii Economice din Capitală. Când a ajuns echipajul medical, Mircea Albulescu avea tensiunea mărită, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital, au precizat medicii, pentru MEDIAFAX.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alți actori. Aceștia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminică seara de MEDIAFAX, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. „Nu știu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei și al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.