Mircea Albulescu va fi supus unei coronarografii, la spitalul din Timișoara unde este internat

Publicat: 25 11. 2014, 10:43
Actualizat: 04 02. 2019, 18:20

Potrivit unor surse din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, actorul Mircea Albulescu, care este internat la această unitate medicală după ce s-a prezentat la Urgențe la Spitalul Județean Timișoara cu dureri în zona pieptului, va fi supus unei coronarografii.

Conform surselor citate, aceasta este o procedură de diagnostic care permite verificarea condiției arterelor coronare.

„Actorul Mircea Albulescu este internat la noi la spital și este într-o stare stabilă, este conștient, cooperant. Maestrul vrea să le transmită celor care sunt îngrijorați de starea lui de sănătate că este bine”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, medicul Alina Lupu.

Mircea Albulescu se afla la Timișoara deoarece luni seară a avut loc în acest oraș spectacolul „Bădăranii”, în care actorul joacă.

El s-a prezentat, în noaptea de luni spre marți, la Urgențe la Spitalul Județean, acuzând dureri în zona pieptului, iar de acolo a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde a fost internat de urgență.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei și al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani și joacă pe scena Teatrului Național București.