Miron Cozma, în febra pregătirilor pentru „Vătafu TV”. Cum arată sediul televiziunii

Publicat: 01 07. 2015, 10:02
Actualizat: 03 09. 2019, 01:01

„Am planuri mari, nu mă interesează femeile, roiesc în jurul meu zi de zi ca niște albinuțe. Nu mai vreau materialiste, vreau pe cineva care să mă respecte. Acum m-am însurat cu televiziunea, petrec zi și noapte cu partenerul meu să punem la punct grila de programe”, a declarat Miron Cozma pentru click.ro.

foto: captură click.ro

Potrivit sursei citate, vila este în construcție, iar studiourile se află în curs de amenajare. În curte, pot fi observate câteva „curci, rațe și găini”, iar în jur sunt numeroși pomi fructiferi.

foto: captură click.ro

„Avem un cadru rustic, păsări, un izvor de apă rece, fructe, nu ne-am ocupat încă de grădină, suntem la interior, avem de zugrăvit, de amenajat, de partajat încăperea, o să avem câteva studiouri, vom emite în direct cu diaspora, Europa, SUA. Vom avea radio și presă scrisă. Am început de jos, dar într-un an vom fi cea mai iubită televiziune. Vom fi televiziunea oamenilor, fiecare își poate exprima gândurile liber, fără cătușe”, a mai spus Cozma.

foto: captură click.ro

Cozma și partenerul său, Nicu Vătafu, au cinci angajați tineri și regizorul de platou spune că studioul este micuț, nu are încă un decor, însă din computer se poate face orice. „Acum șefu”, după cum vedeți, are pe fundal un perete verde, dar eu îl pun pe ce fundal vreau”. „Luceafărul Huilei” caută angajați cu idei noi, deștepți și „frumoși”. Deocamdată, Vătafu TV este disponibil doar pe internet.

foto: captură click.ro