Moarte suspectă la Costinești. Polițiștii caută două femei care ar fi petrecut cu victima

Publicat: 23 07. 2013, 11:50
Actualizat: 23 07. 2013, 11:52

Polițiștii constănțeni caută două femei, cu vârste de aproximativ 30 de ani, ultimele persoane ce ar fi văzut în viață un bărbat din Costinești care, la data de 19 iulie, a fost găsit inconștient, cu o lovitură la cap, și care a murit apoi în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, Mihail Olteanu, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, în dimineața de 19 iulie, cu o lovitură puternică la cap, în pensiunea părinților săi din Costinești.

El a fost transportat în comă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dar, cu toate eforturile medicilor, a decedat luni în unitatea sanitară.

Când a fost găsit, Mihail Olteanu avea o plagă mare în zona capului, medicii legiști urmând să stabilească dacă aceasta a fost produsă în urma unei lovituri aplicate cu un corp dur, ori bărbatul a căzut și s-a lovit la cap.

Olteanu, care este student, ar fi petrecut în noaptea de 18 spre 19 iulie cu două femei și, conform polițiștilor, acestea ar fi ultimele persoane ce l-au văzut în viață.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei care, în noaptea de 19 iulie, ar fi fost ultimile persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viață și cu care acesta și-ar fi petrecut seara la Costinești”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța, care a precizat că persoanele în cauză sunt rugate să sune la 112 sau la Serviciul Investigații Criminale.

(Cătălin Legănel)