MOARTE SUSPECTĂ. Tânăra decedată, găsită într-o cabană părăsită de lângă Vișeu de Sus ar fi fost ucisă în bătaie

Publicat: 06 06. 2020, 22:10
Crimă în zona O.M. din Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. O stradă a fost închisă / Sursă Foto: Mediafax

O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o cabană din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu tânăra. Din primele informații obținute de presa locală, aceasta ar fi fost ucisă în bătaie. 

”În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată”, anunță baiamare24.ro

Conform informațiilor din presa locală, fata ar fi fost ucisă în bătaie

Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Deși are doar 18 ani, tânăra era mamă a doi copii. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții.

A fost constituită echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra.

Conform informațiilor din presa locală, fata ar fi fost ucisă în bătaie.  Deocamdată anchetatorii sunt la fața locului pentru a preleva probe.

Un alt incident violent s-a petrecut în Stoenești, Olt, unde o mamă şi-a ucis propriul copil, un bebeluş de doar două luni, deoarece micuţul plângea prea mult şi o ţinea trează noaptea

Femeia a fost în urmă cu o lună internată la spitalul din Slatina cu bebelușul care prezenta urme de violență pe trup, spun reprezentantii Direcției pentru Protecția Copilului, care însă nu au deschis o anchetă la acea vreme. Aceștia susțin că nu aveau o informare oficială pe această temă, deși cunoșteau cazul, scrie Digi 24.