Mobilizare incredibilă în Caraș-Severin: Zeci de persoane caută un bărbat dispărut de patru zile de la locul de muncă

Publicat: 06 01. 2016, 19:54

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al județului Caraș-Severin, Marius Săndulescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul de 38 de ani este căutat pe Cheile Nerei de către jandarmi, polițiști, pompieri și localnici, după ce a fost dat dispărut.

Bărbatul lucra ca zilier la îngrijirea animalelor dintr-un sălaș, iar în dimineața de 2 ianuarie a ieșit din sălaș spunându-i proprietarului că merge la toaletă, însă nu s-a mai întors.

„Proprietarul a tot așteptat ca bărbatul să revină, iar după o vreme a anunțat autoritățile locale că acesta nu s-a mai întors. Primarul din localitatea Sasca Română și mai mulți localnici au pornit în căutarea lui. L-au căutat și în data de 3 ianuarie, iar duminică, la ora 18.35, au sunat la numărul de urgențe 112 și ne-au anunțat că a dispărut. Deci după mai mult de 24 de ore”, a declarat Marius Săndulescu.

Jandarmii au început căutările bărbatului abia luni dimineață, în 4 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

„În 4 ianuarie, la ora 7.00, am început căutările. În prima zi, am avt 54 de oameni, iar ieri (marți – n.r.) la căutări au participat 102 oameni. Astăzi (miercuri – n.r.) am reluat căutările cu 59 de oameni și două bărci de salvare. Ne-am intensificat căutările pe râul Nera. Am căutat și la sălașele și la stânele din zonă și este de negăsit. Astăzi (miercuri – n.r.) au fost și jandarmi de la Timișoara cu câini de urmă, iar ieri (n.r. – marți) am avut câini de urmă de la Salvamont Caransebeș”, a afirmat Săndulescu.

Căutările bărbatului vor continua până când acesta va fi găsit.