Moment de NEUITAT pentru militari: Sute de COPII au cântat „Treceți, BATALIOANE ROMÂNE, Carpații” înarmați cu TRICOLORUL

Publicat: 29 11. 2018, 14:37
Actualizat: 25 03. 2019, 23:02

Sute de copii ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Pitești au cântat miercuri, „Treceți, batalioane române, Carpații!”, în cadrul unei repetiții pentru programul de Ziua Națională. Momentul a fost filmat de mai mulți părinți și postat pe rețelele de socializare, clipul devenind viral în scurt timp.

Joi, militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă ” Mihai Viteazul” din Pitești au mers alături de copii, pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar.

„I-ați văzut ieri la repetiții cântând „Treceți Batalioane Române Carpații” din tot sufletul. Sunt elevii Școlii numărul 11 „Mihai Eminescu” din Pitești 💙💛❤. Pe noi ne-au impresionat așa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă ” Mihai Viteazul” din Pitești sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar 💯”, a transmis Ministerul Apărării Naționale, pe Facebook.

Foto: Captură