Monica Pop, propunere-explozivă în criza coronavirusului

Publicat: 28 02. 2020, 10:00
RISCURI. Monica Pop, dezvăluiri incendiare: „Am fost amenințată cu moartea!” / Medicul a vorbit deschis despre vaccinare și epidemia de coronavirus!

Medicul oftalmolog Monica Pop a declarat că rolul personalului medical în contextul coronavirusului este vital și chiar a îndemnat Ministerul Sănătății să recheme toți medicii epidemiologi pensionari înapoi la muncă.

„S-O FI GINDIT CINEVA?
EPIDEMIOLGII : f f putini, deși INDISPENSABILI, nu numai in epidemii!
AR PUTEA FI MAI MULTI! Pt a ajuta ca boala sa NU SE RASPINDEASCA!

NUMAI MEDICII POT SALVA pe cei CONTAMINATI cu Coronavirus, SUSTININDU – LE FUNCTIILE VITALE pentru a putea depasi boala. DE EI DEPINDE VIATA! Tratamentul e doar simptomatic dar, organismul trebuie „ajutat” să reziste. Cu medicatie, stiinta si medici din citeva specialitati!
Pt a impiedica raspindirea bolii : NICI UN SPITAL FARA MEDIC EPIDEMIOLOG! Dar, din pacate, nu e așa, sint foarte multe! Inadmisibil! De ei depinde, sa NU FIE INFECTII nozocomiale si sa NU SE RASPINDEASCA BOLILE contagioase!
MS ar trebui sa recheme toti medicii epidemiologi pensionari!.Sint necesari „ca aerul”și nu numai în spitale! S-o fi gindit cineva? Că, nu prea pare!”, a scris Monica Pop pe Facebook.