MONSTRU. Pedofil din Brașov, arestat după ce și-a vândut laptopul. Cel care a cumpărat computerul a avut un șoc după ce a văzut ce făcuse bărbatul cu o fetiță de 10 ani!

Publicat: 24 04. 2020, 17:00

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Brașov a fost reținut, joi, după ce polițiștii și procurorii DIICOT au probat că, acum doi ani, acesta a violat o fetiță în vârstă de zece ani și a filmat scenele de sex. Brașoveanul a fost prins abia doi ani mai târziu, după ce a vândut laptopul în care salvase filmările și pe care uitase să le șteargă.

Potrivit polițiștilor, în urmă cu doi ani, individul a locuit într-un bloc din Brașov, unde era vecin cu un cuplu sărman, care avea o fetiță în vârstă de zece ani.

Părinții fetei obișnuiau să împrumute bani de el, iar atunci când își achitau datoriile, o trimiteau pe fetiță să le ducă banii. La un moment dat, acesta ar fi violat-o pe fetiță, în timp ce ar fi filmat totul cu telefonul mobil.

Copilul nu a avut curaj să spună nimic, iar bărbatul s-a mutat, între timp, la Focșani. Recent, acesta a avut nevoie de bani și a scos la vânzare laptopul în care salvase imaginile în care o viola pe fata vecinilor săi. Îngrozit, cumpărătorul a anunțat imediat autoritățile, iar individul a fost ridicat de anchetatori.

Acesta a recunoscut fapta dar a negat că ar fi abuzat sexual și alți copii, în condițiile în care, potrivit unor surse judiciare, acesta obișnuia să filmeze copiii în timp ce se jucau.