Moțiunea lui Antonescu: PNL să fie pregătit prin puterile sale să meargă la guvernare

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 24 02. 2012, 15:59
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că moțiunea pe care o va prezenta Congresului extraordinar și ideea proiectului său politic se axează pe ideea ca PNL să fie pregătit să meargă la guvernare prin puterile sale, precizând că liberalii sunt "lecuiți" de alianțe.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, pentruMEDIAFAX, că moțiunea pe care o va prezenta Congresuluiextraordinar și ideea proiectului său politic se axează pe ideea caPNL să fie pregătit să meargă la guvernare prin puterile sale,precizând că liberalii sunt „lecuiți” de alianțe.

„Eu o să vin cu o moțiune și ideea proiectului meu este aceea dea face ca PNL să fie pregătit prin puterile sale să vină laguvernare și să devină chiar primul partid al țării, pentru că noide alianțe și de combinații suntem lecuiți”, a susținut CrinAntonescu, precizând că formațiunea liberală va negocia de pe primapoziție cu celelalte formațiuni și va stabili cu cine va guvernaRomânia.

Președintele PNL a menționat că va lansa programul său politicși strategia propusă pentru PNL cel mai probabil la sfârșitulsăptămânii, într-o conferință de presă.

Citește mai multe despr proiectul politic al lui CrinAntonescu pe www.mediafax.ro