Nicolaescu: Până la 1 ianuarie 2014, vom avea o listă nouă de medicamente compensate

Publicat: 27 06. 2013, 13:33
Actualizat: 20 05. 2015, 10:53

Ministrul Sănătății Eugen Nicolăescu a anunțat joi, în premieră, la conferința „Mediafax Talks about Health Reform”, că până la 1 ianuarie 2014 va fi elaborată o nouă listă de medicamente compensate.

Nicolăescu a spus că, până la sfârșitul anului, va fi reevaluată actuala listă, pentru a se decide ce medicamente mai rămân și care vor fi adăugate.

„De la 1 ianuarie 2014 vom da o listă nouă a medicamentelor compensate care să aibă ultima viziune și reactualizare”, a spus ministrul.

Conferința „Mediafax Talks about Health Reform”, aflată la ediția a V-a, este organizată în București de agenția de presă MEDIAFAX, în parteneriat cu Ministerul Sănătății. Evenimentul reunește aproximativ 250 de participanți – reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Colegiului Medicilor din România, producătorilor de medicamente, reprezentanți din domeniul asigurărilor medicale, directori de spitale, medici pe diverse specializări, reprezentanți ai organizațiilor de pacienți, precum și presă generalistă și de specialitate.