Noi descoperiri ale polițiștilor în cazul „Piromanului din Capitală”, bărbatul de 45 de ani care a incendiat opt mașini în luna martie

Publicat: 13 04. 2018, 18:17

„S-a dispus extinderea acțiunii penale față de inculpatul D. N. C. cu privire la alte 2 acte materiale ale infracțiunii de distrugere în forma agravată…În fapt, s-a reținut că, în data de 31.03.2018 în jurul orei 01:28, cu intenție, a distrus prin incendiere, folosind o brichetă și deșeuri menajere (materiale din hârtie, plastic, textile), un autoturism, ce se afla în parcarea amenajată în fața unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6… În intervalul orar 23:30-00:00, cu intenție, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă și deșeuri menajere, un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareș, sector 1”, conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București remis vineri MEDIAFAX.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bucureșteanul în vârstă de 45 de ani a provocat în data de 31 martie trei incendii în Sectorul 1 al Capitalei, în urma opt mașini au fost avariate. Prins de polițiști, piromanul și-a recunocut fapta.