Noi detalii despre tragedia dintr-un bloc din Capitală, unde o femeie s-a prăbușit cu liftul în gol. Ultimele momente ale victimei, înainte de impact

Publicat: 27 03. 2018, 14:05
Actualizat: 25 03. 2019, 22:26

Potrivit sursei citate, femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a vrut să urce, marți, la etajul trei al clădirii Uniunii Cineaștilor din Capitală, etaj pe care îl închiriase pentru firma de traduceri pe care o conduce, însă liftul nu a urcat decât până la etajul 1, iar apoi a cedat, femeia căzând astfel în gol.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat, marți, că incidentul a avut loc în clădirea care aparține Uniunii Cineaștilor, de pe strada Mendeleev din Sectorul 1 al Capitalei.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind conștientă.

Poliția Capitalei a anunțat că apelul la numărul unic de urgență 112, prin care a fost sesizat incidentul, a fost înregistrat în jurul orei 10.00. Polițiștii Secției 1 din Capitală au demarat investigații ca să stabilească cauzele și condițiile în care s-a produs incidentul, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.