Nu le pasă de coronavirus! Sute de tineri s-au distrat în Centrul Vechi, în plină pandemie. VIDEO INCREDIBIL

Publicat: 16 10. 2020, 09:24

Deși ultima raportare a arătat că în București alte 777 de persoane s-au infectat cu coronavirus, tinerii își văd, în continuare, de distracție și nu respectă restricțiile anti-COVID. Aceștia și-au dat întâlnire, joi, în Centrul Vechi al Capitalei, unde au petrecut ca-n vremurile de dinainte de pandemie.

Tinerii nu par deloc îngrijorați de faptul că rata de infectare în București a ajuns la 2.82 la 1.000 de locuitori și profită din plin temperaturile ușor mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă. Joi seară, aceștia au petrecut la maximum, până aproape de dimineață.

Nimeni nu a mai respectat distanțarea socială, în timp ce masca de protecție a fost purtată de foarte puține persoane.

Imaginile din Centrul Vechi cu tinerii care se distrează în plină pandemie de coronavirus au fost realizate de o jurnalistă

Prezentă în zonă, jurnalista Rafila Roxana Hulpe a realizat un filmuleț pe care l-a postat pe contul personal de Facebook, lângă care a scris și un mesaj sugestiv.

Am vorbit azi despre cum 8 mii de tablete au zăcut într-un depozit din București de pe 26 septembrie până azi pentru că angajații Inspectoratului Școlar București au fost prinși cu altele, altele însemnând, da, starea proprie de sănătate. Pot să accept asta, însă nu pot să accept nepăsarea. Timp de două săptămâni cât dânșii au avut probleme s-a blocat și educația’, îmi spunea azi un profesor.

Și asta pentru că în tot acest timp mii de elevi s-au chinuit să citească niște rânduri pe ecranul unui telefon vechi, cei mai norocoși, alții nu au reușit să participe deloc la orele online. Ministrul Educației a anunțat că șeful ISMB ar putea fi demis. Însă nu s-a luat o decizie finală.

Altfel, vă arăt doar că inclusiv în Centrul Vechi din capitală totul este sub control. (imagini din această seară) Așa, să fim liniștiți”, a scris Roxana Hulpe în dreptul imaginilor.