Nuntă regală în România. Principele Nicolae și Alina Binder se cunună religios. Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 01 03. 2018, 09:12

Fostul Principe și Alina Binder s-au căsătorit civil în Marea Britanie, iar acum urmează cununia religioasă, la care nu se știe însă dacă vor asista mama și mătușile lui Nicolae. 

„În ceea ce le privește pe mama și pe mătușile mele, vor fi desigur invitate și sper din toată inima că vor putea fi alături de noi, că vom putea fi o familie unită”, a declarat Nicolae pentru publicația franceză Point de Vue. „M-am purtat respectuos, dar nu am schimbat niciun cuvânt. Absența comunicării continuă, atât cu mătușa, cât și cu mama mea”, a mai spus acesta. 

Nicolae a vorbit cu această ocazie, din nou, și despre bunicul său, Regele Mihai, declarându-se emoționat că atât de mulți oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu, și a povestit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu acesta, în anul 2015, la scurt timp după ce fusese exclus din linia succesională. 

„Nu părea să fie conștient de ce se întâmplase cu o lună mai devreme, în august. M-a întrebat despre situația din România, despre proiectele la care lucrez și am vorbit despre pasiunile noastre comune, despre mașini, avioane”, și-a amintit fostul principe.