O actriță de doar 26 de ani a fost GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE în locuința sa. Jung Chae-yul juca în producţia Netflix „Zombie Detective”

Publicat: 11 04. 2023, 22:33
Sursă Foto - Instagram

Este o zi sumbră în domeniul cinematografic. Actrița din producția Netflix „Zombie Detective”, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită fără suflare în propria casă. Jung Chae-yul din Coreea de Sud activa și ca model.

Jung Chae-yul, o actriţă şi model din Coreea de Sud, a fost găsită moartă în casă la doar 26 de ani.

Tânăra juca în producţia Netflix „Zombie Detective”.

Moartea actriţei a fost anunţată de managerul său, la începutul zilei de marţi, fără să ofere mai multe detalii despre cauza morţii.

Cauza morții încă nu a fost dezvăluită

„Trebuie să vă dau o veste tristă şi zdrobitoare. Actriţa Chae-yul ne-a părăsit pe 11 aprilie”, a anunțat managerul actriței Jung Chae-yul.

Jung şi-a câştigat notorietatea cu rolul său din „Zombie Detective” , dar şi cu producţii precum „I Have Not Done My Best” şi „Deep”.

Frumoasa vedetă urma să apară şi în filmul „Wedding Impossible”, dar din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla.

„În conformitate cu dorințele familiei îndoliate, care simte o durere mai mare decât oricine altcineva, înmormântarea va avea loc în secret și în liniște”, a mai transmis managerul actriței, potrivit TheIndependent.

De asemenea, oamenii au fost rugați să „nu răspândească zvonuri despre moartea ei”, deoarece în momentul de față nu există nicio cauză sigură pentru decesul subit.