O ambulanță, răsturnată de o autoutilitară condusă de o femeie: trei persoane au ajuns la spital

Publicat: 30 03. 2015, 19:19

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș-Severin, luni după-amiază, polițiștii au fost sesizați prin numărul unic de urgențe 112 că în municipiul Caransebeș a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Din cercetările efectuate la fața locului s-a constatat că în timp ce C.L., în vârstă de 26 de ani, conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță care avea în funcțiune semnalele luminoase fiind condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată în afara părții carosabile”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în urma accidentului, șoferul ambulanței și două femei aflate în vehicul, cadre medicale, în vârstă de 34, respectiv 38 de ani, au fost răniți ușor.

Potrivit sursei citate, atât conducătoarea autoutilitarei, cât și șoferul ambulanței, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, încercând să stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui accident și au deschis dosar penal pe numele șoferiței autoutilitarei pentru vătămare corporală din culpă.