O angajată a PSD a intrat în sediul din Kiseleff, unde s-a automutilat, a distrus mobilier și a spart un geam. Reacția lui Marcel Ciolacu: „Era în telemuncă și a solicitat să…” – VIDEO

Publicat: 09 11. 2020, 21:44
Actualizat: 09 11. 2020, 21:46
SediuL PSD din bulevardul Kiseleff (FOTO: Mihai Pop)

O angajată a PSD, în vârstă de 32 de ani, care lucrează la departamentul Monitorizări, a intrat – luni seară – în sediul din Kiseleff, îmbrăcată în pijama, unde s-a automutilat și a distrus mobilier, dar a spart și un geam. S-a tăiat la mâna stângă, dar și-a tăiat și părul.

Reacția lui Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că este vorba despre o angajată PSD care „a avut o depresie”.

„S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. A venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a declarat liderul social-democraților pentru g4media.ro.

Colegii săi spun că, astăzi, ar fi avut o cădere nervoasă și se purta ciudat, iar atacul a avut loc după ce plecase de la serviciu și s-a întors de acasă la locul de muncă, îmbrăcată în pijamale.

Incidentul din această seară a fost anunțat la 112, în jurul orei 19:30, și mai multe echipaje medicale și de Poliție au sosit imediat la fața locului.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență  Floreasca, pentru a fi cusută la mâna stângă. Ulterior, ar putea fi mutată la Spitalul Obregia, după căderea psihică pe care a avut-o astăzi.

La fața locului a sosit o patrulă de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii fac verificări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.