O autospecială de poliție s-a răsturnat într-un șanț din Satu Mare. Polițista de la volan a fost rănită / Europol către Vela: Să cumpere sicrie dacă mașini nu poate

Publicat: 17 01. 2020, 10:34

Polițista de la Secția Rurală Satu Mare, care se afla la volan, mergea, împreună cu un coleg, la un caz sesizat prin 112 joi seara.

Între localitățile Satu Mare și Micula, femeia a pierdut controlul, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în șanț.

Agentul de la poliție aflat la volan a fost rănit ușor.

Poliția Satu Mare precizează că niciunul dintre cei doi polițiști nu a băut.

Europol către Vela, după accidentul din Satu Mare: Să cumpere sicrie dacă mașini nu poate

Sindicatul Europol îi transmite ministrului de Interne, după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în Satu Mare, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre” dacă mașini noi nu poate.

Sindicaliștii scriu că doi polițiști de la o secție rurală a IPJ Satu Mare, aflați în misiune, s-au răsturnat cu „autospeciala” într-o curbă între localitățile Satu Mare și Micula.

„Autospeciala sau sicriul pe roți, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură și care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziționa mașini noi, măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre”, scrie Sindicatul Europol.

Foto:PresaSM