O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat pe DN 72, șoferul fiind rănit

Publicat: 29 07. 2013, 13:12
Actualizat: 07 04. 2019, 14:47

O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, luni, pe DN 72 Târgoviște – Ploiești, în zona Mija, județul Dâmbovița, șoferul autovehiculului fiind rănit și transportat cu o ambulanță la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, la fața locului au intervenit pompierii militari și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

„Traficul rutier nu este blocat, doar îngreunat, cisterna s-a răsturnat în șanț pe partea dreaptă, în direcția sensului de deplasare, iar șoferul a fost rănit, fiind transportat cu ambulanța la spital. Polițiștii sunt la fața locului și au început cercetările la fața locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, agent Raluca Florescu.

Martorii accidentului spun că șoferul autovehiculului ar fi oprit în apropiere de locul accidentului pentru a-și cumpăra țigări, iar ulterior, când s-a urcat în cisternă, a vrut să își aprindă o țigară, însă a pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

La ora transmiterii acestei știri, circulația în zonă se desfășoară îngreunat, urmând ca o macara de mare tonaj să ajungă la fața locului pentru a scoate cisterna din șanț.