O elevă de doar 17 ani calcă pe cap o colegă. Un VIDEO umilitor. Reacția poliției din Ploiești

Publicat: 13 06. 2017, 00:45

După ce imaginile în care o fată este bătută și umilită de alte tinere au apărut pe un site de socializare, iar polițiștii au deschis o anchetă, luni a apărut un nou filmuleț cu imagini violente, în care o adolescentă o bate crunt pe o altă tânără și o calcă pe cap cu picioarele.


Imediat ce au văzut imaginile extrem de violente, polițiștii din Ploiești au deschis o anchetă, deși faptele s-ar fi petrecut în luna februarie.

Pe imagini se vede cum victima, o minoră de 17 ani, este pusă să stea cu capul în zăpadă, apoi agresoarea, o tânără tot de 17 ani, o pune la pământ și o lovește cu pumnii și picioarele în cap.

Martori au fost și alte persoane care însă nu au intervenit.

„Imediat după apariția imaginilor în mediul online au fost demarate verificări. Au fost identificate și depistate persoanele implicate, persoana vătămată și agresoarea. Au fost conduse la sediul Poliției unde au fost audiate”, a declarat Brezeanu.

Potrivit acesteia, deocamdată nu se cunosc motivele disputei.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal, victima depunând plângere în cursul zilei de luni.

„Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. După ce a fost condusă la secția de Poliție, partea vătămată a depus plângere”, a mai declarat Raluca Brezeanu.

Cercetările sunt efectuate de polițiștii Secției 3 Ploiești.