O femeie a fost bătută pentru că a ridicat un ștergător de parbriz. Soțul a răzbunat-o făcând praf mașina agresorului. Totul a fost filmat. VIDEO

Publicat: 27 07. 2013, 09:38
Actualizat: 02 09. 2019, 20:17

Ridicatul ștergătoarelor la mașinile parcate pe locul altor șoferi este o practică foarte cunoscută în România. O femeie din Satu Mare a fost lovită tocmai din acest motiv. În replică, soțul ei i-a distrus mașina agresorului.

Nemulțumită că un bărbat a parcat pe locul ei, o tânără din Satu Mare i-a ridicat ștergătoarele, în semn de protest. Gestul l-a înfuriat pe bărbat, care a intrat după ea, chiar în societatea comercială pe care femeia o patrona, și a început să o lovească. Femeia și-a chemat soțul și a mers la spital, transmit Știrile Pro TV.

„M-a înjurat pentru că am încercat să îi ridic ștergătoarele”, a declarat femeia. Soțul ei afirmă că bărbatul care parcase „neregulamentar” a început apoi să o lovească fără să îi spună nimic. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unității comerciale.

O altă cameră de supraveghere a filmat și replica soțului. Acesta a ieșit afară și a început să dea cu o bâtă în mașina decapotabilă a bărbatului care i-a agresat nevasta.

Bărbatul agresor a depus plângere la poliție pentru că i-a fost distrusă mașina. „Autorul acestor fapte  (soțul femeii agresate n.r.) este cercetat pentru distrugere, lovire și amenințare”, a declarat Ana Petric, purtător de cuvânt Satu Mare.

Dacă și femeia va depune plângere, bărbatul riscă o amendă usturătoare.